یکشنبه ۰۲ دی ۰۳

قطع صحبت ديگران توسط كودك، علل و راهكارهاي كاربردي

۱۳ بازديد

 

قطع صحبت ديگران توسط كودك، علل و راهكارهاي كاربردي

قطع صحبت ديگران توسط كودك براي والدين اذيت كننده و آزار دهنده خواهد بود اما بايد اين مسئله را بدانيم كه چه عواملي باعث مي شود تا كودك بدون توجه به اين كه ديگران در حال حرف زدن هستند با انجام دادن رفتار يا صحبتي، حرف ديگران را قطع مي كند.

در صورتي كه كودك شما اين رفتار را دارد نگران نباشيد زيرا راهكارهاي زيادي وجود دارد كه مي تواند اين مشكل شما را حل كند، در ادامه اين مقاله به بيان علل و راهكارهايي مي پردازيم پس تا انتها اين مطلب را مورد مطالعه قرار دهيد.

علت قطع صحبت ديگران توسط كودك

كشف چيز هاي جديد از علل قطع صحبت ديگران توسط كودك

كودك عموما دوست دارد اطرافش را كشف كند و نمي تواند نسبت به اين مساله بي تفاوت باشد و در اين صورت تمايل دارد تا در مورد چيزهاي جديد سوال بپرسد و ماهيت آن ها را شناسايي كند، به همين دليل نمي تواند صبر كند و سوالاتي كه در ذهنش به وجود آمده است را مي خواهد بپرسد و ابهامات ذهني خود را برطرف سازد.

نياز براي جلب توجه از علل قطع صحبت ديگران توسط كودك

كودك دلش مي خواهد تا به طور مداوم ديگران به او توجه كنند و ديگران را به سمت خود جلب كند و اگر ديگران به او بي توجهي كنند و به چيز ديگري معطوف باشند هراسان است، در نتيجه سعي مي كند صحبت هاي ديگران را قطع كند تا توجه آن ها را جلب نمايد.

فراموش كردن

عموما حافظه كوتاه مدت در ميان كودكان قوي نمي باشد و به سرعت حرفي كه مي خواهند بزنند فراموش مي كنند و به خاطر همين مي ترسند مسئله اي كه مي خواهند بيان كنند از يادشان برود و صبر كردن را از ياد مي برند و حرف ديگران را قطع مي كنند.

نداشتن درك صحيح از امور مهم

كودكان از اين كه بعضي از امور بسيار مهم است درك صحيحي ندارند و فكر مي كنند كه هيچ چيز مانند حرف آن ها مهم نمي باشد و هميشه خودشان را مركز توجه قرار مي دهند و به خودشان اهميت مي دهند و به همين دليل به راحتي به خودشان اجازه مي دهند تا حرف ديگران را قطع كنند.

هيجان از علل قطع صحبت ديگران توسط كودك

در بسياري اوقات كودكان هيجان زيادي براي تعريف كردن و گفتن اتفاقات دارند و دوست دارند هر چه سريع تر حرف شان را بيان كنند و بازخورد دريافت نمايند و در نهايت هيجان آن ها باعث مي شود تا حرف ديگران را قطع كنند.

راهكارهايي براي جلوگيري از قطع صحبت ديگران توسط كودك

نشان دهيد كه متوجه شديد كودك با شما كار دارد

در اين حالت به كودك تان نشان دهيد كه متوجه شده ايد كه او با شما كار دارد و در اين حالت او احساس نمي كند كه نسبت به او بي توجه هستيد و بايد براي جلب توجه به ميان صحبت شما بيايد و آن را قطع كند زيرا با اين كار او متوجه مي شود كه به او توجه داشته ايد اما چون الان كار داريد نمي توانيد به حرف هايش گوش دهيد.

در صورت امكان مي توانيد به سرعت پاسخ او را بدهيد و بيش از حد او را منتظر نگه نداريد.

استفاده از علامت از راهكارهاي جلوگيري از قطع صحبت ديگران توسط كودك

در زماني كه به طور سريع نمي تواند پاسخ كودكتان را بدهيد علامتي را تعيين كنيد كه كودك شما متوجه شود كه او را شنيده ايد و ديده ايد و الان امكانش وجود ندارد تا صحبتتان را قطع نماييد به طور مثال مي توانيد دستتان را بالا بگيريد و به او بگوييد يك دقيقه. اما بايد به اين نكته توجه كنيد زماني كه مي گوييد يك دقيقه، به چند دقيقه تبديل نشود و او را منتظر نگذاريد.

زماني كه كودك شروع مي كند زبان مادري را بياموزد كاري كنيد كه بداند هر زمان كه بتوانيد به او پاسخ مي دهيد و فقط در ابتدا با علامت دادن به او نشان دهيد كه او را ديده يا شنيده ايد تا بتواند منظور شما را بدون حرف زدن متوجه شود.

تشويق كودك براي صبر

زماني كه كودكتان را تشويق به صبر كردن مي كنيد احتمال دارد اين كار براي او خوشايند نباشد و در صورتي كه شما نسبت به صبر كردن او بي تفاوت باشيد براي او طاقت فرسا تر خواهد بود و هنگامي كه حرف هاي شما به پايان رسيد و توانستيد پاسخ او را بدهيد به خاطر صبر و تحملش از او تشكر كنيد و قدردان او باشيد.

در مدتي كه با ديگران صحبت مي كنيد مي توانيد يك فضاي بازي سرگرم كننده براي او ايجاد كنيد يا با استفاده از ساعت زنگ دار زمان پايان يافتن صحبتتان را به كودك نشان دهيد تا متوجه شود تا چه مدتي بايد صبر كند و منتظر بماند

منبع : قطع صحبت ديگران توسط كودك، علل و راهكارهاي كاربردي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.